Dacia обяви цените на новите Sandero, Sandero Stepway и Logan за България

05.01.2021

Dacia обяви цените на новите Sandero, Sandero Stepway и Logan за България

Новата Dacia Sandero идва на цена от 19 200 лв. с ДДС, Dacia Sandero Stepway тръгва от 23 600 лв. с ДДС, а цената на новия Dacia Logan започва от 19 690 лв. с ДДС. Третото поколение на трите модела е с изцяло нови дизайн, платформа и оборудване.

Представените в края на миналата година, нови Dacia Sandero, Sandero Stepway и Logan са вече налични за поръчка в България на цени от 19 200 лв. с ДДС. Третото поколение на бестселърите на Dacia е с нов, по-впечатляващ дизайн, ново интелигентно оборудване, ECO-G и бензинови двигатели от последно поколение.

Третото поколение на моделите поддържа духа на Dacia с полезни иновации и интелигентно, лесно за използване оборудване. Моделите са базирани на новата модулна платформа CMF-B на Алианса, което намалява теглото им и комбинира удоволствието от шофирането с намалените емисии и разхода на гориво. Тази нова платформа позволява на компанията да предложи по-ефективна гама бензинови двигатели, които отговарят на стандарта Euro 6D-Full:

SCe 65 (не се предлага за Sandero Stepway): 1-литров атмосферен 3-цилиндров двигател, куплиран с 5-степенна ръчна скоростна кутия;
- TCe 90: 1-литров 3-цилиндров турбо двигател, куплиран с 6-степенна ръчна или CVT автоматична скоростна кутия;
ECO-G 100: нов 1-литров 3-цилиндров турбо двигател с фабрична LPG уредба, куплиран 6-степенна ръчна скоростна кутия.Броени дни остават до края на специалното предварително записване за тестдрайв на новите модели. За да отбележи предстоящото лансиране на новите Sandero, Sandero Stepway и Logan в България, Dacia предоставя възможността на 10 души от всички записани, изтеглени на лотариен принцип, да участват в първия тестдрайв на ледена писта в България, в компанията на Димитър Илиев, 8-кратен рали шампион и посланик на марката Dacia, и Safety Driving Academy. Играта продължава до 08 януари 2021г. и в нея могат да участват всички лица с навършени 18 години и притежаващи свидетелство за управление на МПС, категория „B”. За повече информация, запознайте се с правилата на играта - тук.

<< Обратно към новините