Камион 700 на Дискордиа вече е по пътищата на Европа

09.11.2020

Камион 700 на Дискордиа вече е по пътищата на Европа

Eдна от най-иновативните и бързо развиващи се транспортно-логистични компании в Европа - Дискордиа, добави 100 нови камиона към своя автопарк.

[✕]

Така компанията, лидер в сектора, вече разполага със 700 тежкотоварни автомобила от последно поколение. Докато европейската автомобилна индустрия остава засегната от ситуацията в цял свят, Дискордиа бележи непрекъснат растеж благодарение на инвестициите в служителите си, въвеждането на нови технологии, екологични камиони и цялостна оптимизация на процесите.

100-те нови тежкотоварни автомобила, в които компанията инвестира, са от най-ново поколение и отговарят на всички изисквания за автомобили от стандарт Евро-6. По традиция Дискордиа отбеляза събитието, поставяйки специален брандинг на задните врати на ремаркето на 700-ия камион.

„За нас основна цел остава да продължаваме да се развиваме, за да можем да изпълняваме още по-добре работата си и да помагаме на сектора да просперира. Иновативният ни бизнес модел, усъвършенстването на вътрешните процеси и бързината, с която се адаптирахме към промените през тази години, се оказаха определящи за успеха ни. Щастливи сме, че камион 700 вече е по пътищата на Европа и имаме амбицията все така стремглаво да продължаваме да се развиваме“, споделя Христо Христов, изпълнителен директор на Дискордиа.

Дискордиа увеличи своя флот цели два пъти за последните 3 години. Днес компанията си партнира с три от най-големите производители на камиони – Volvo, Scania и DAF. Разширяването на автопарка на компанията не спира до тук. Плановете на Дискордиа са да увеличи флотилията си с още 40 автомобила до края на годината.Компаниите, с които работи фирмата, търсят постоянно качество и високо ниво на устойчивост при избора на доставчици на транспорт. Затова наличието на голям и високотехнологичен автопарк затвърждава лидерските позиции на компанията и я поставя сред водещите доставчици на транспортни и логистични услуги на българския и европейския пазара по отношение на качество, технологии и устойчивост.

<< Обратно към новините