Ивайло Славов: AI осигурява уникално изживяване в доставките

15.10.2020

Ивайло Славов: AI осигурява уникално изживяване в доставките

Главният директор на BULPROS е от онези вдъхновяващи лидери, превърнали опита си, натрупан в различни сфери, във висока експертиза.

[✕]

Ивайло Славов ръководи една от най-бързо развиващите се технологични български компании, която навлиза във все повече държави. Като лектор на 8.Логистична бизнес конференция на 27 октомври в София Ивент Център той ще говори за: Дигитализацията на последната миля чрез AI.

В критичните за много бизнеси дни COVID-19 наложи наложи непрекъснато дистанционно взаимодействие както между отделните звена в процесите, така и между бизнес секторите, а дигиталната трансфрмация се превърна в най-важният елемент за конкурентоспособност в бъдеще. 
А във веригата на доставки дигиталните взаимодействия през различни сензори и устройства получиха такова ускорение, за което довчера мечтаеха само най-смелите визионери.

Каква е ролята на AI в този непрекъснат поток от информация и особено в силно конкурентната последна миля на доставки до крайния клиент?

„AI може да играе огромна роля в последната миля като основен компонент, осигуряващ уникално клиентско изживяване, давайки в ръцете на клиента моментална информация за пратки както и възможност за тяхното управление 24x7x365.

В основата на успешната дигитална трансформация стои правилното разбиране за това как AI да се използва рационално в процесите на дигитализация. Технологията е налице от много години, но инструментите за ефективното ѝ интегриране в бизнес процесите по същество правят възможно тя да стане реално достъпна и полезна днес“, казва Ивайло Славов.

Ако искате да разберете как да използвате AI в последната миля на доставките, регистрирайте се за участие в осмата Логистична бизнес конференция

ТУК

Имате още няколко дни да направите това, но знаете, че най-бързият винаги печели.

 

 

<< Обратно към новините