Дискордиа извърши над 1500 международни доставки за 10 дни

27.03.2020

Дискордиа извърши над 1500 международни доставки за 10 дни

Всичките 700 камиона на компанията са на предната линия и доставят стоки от първа необходимост.

[✕]

Дискордиа, една от най-иновативните и бързо развиващите се транспортно-логистични компании в страната и Европа е извършила над 1500 международни превози само през последните 10 дни. Нейните камиони са изминали над 2,2 млн. км въпреки извънредното положение в цяла Европа с много ограничения и сложни пропускателни процедури. Компанията работи на пълни обороти и изпълнява всичките си доставки, сред които на стоки от първа необходимост. Към момента Дискордиа разполага с действаща флотилия от над 700 камиона от последно поколение, всички са в експлоатация и продължава да обслужва всички свои бизнес клиенти, като извършва международни превози от и до Европа.

„Знаем колко деликатна е ситуацията в момента, не само за икономиката, но и за обществото като цяло. В Дискордиа осъзнаваме важността на транспортните услуги и ще направим всичко възможно да запазим темповете си на работа, за да могат както клиентите ни, така и потребителите като цяло да разполагат със всички необходими стоки и материали. Благодарни сме на целия ни екип за усърдната работа, както и на професионалните ни шофьори, които продължават да изпълняват задълженията си всеотдайно, въпреки произтичащите от ситуацията затруднения. Без техния професионализъм и високо чувство на отговорност нямаше да се справим“, сподели Христо Христов, изпълнителен директор и собственик на Дискордиа.

Превозвачът е предприел стриктни мерки за безопасност и справяне с COVID-19, както в офиса, така и на път. Компанията е осигурила всички необходими предпазни средства на екипа си, а камионите ѝ минават през регулярна цялостна дезинфекция. Тъй като основен приоритет за превозвача са служителите, Дискордиа активно се грижи те да бъдат добре информирани и инструктирани за предприетите мерки и изисквания за безопасност.

.

 

 

<< Обратно към новините