3 награди на седмата Логистична бизнес конференция

30.09.2019

3 награди на седмата Логистична бизнес конференция

Безжична водоустойчива тонколона Bose и Ваучер за уикенд за двама в избрано от късметлията място ще доставят истинско изживяване не само на спечелилите, но и на техните близки хора.

По традиция в края на Логистичната бизнес конференция се разиграва томбола с имената на присъстващите в залата и някои от тях си тръвгват с красив и полезен подарък. Тази година спонсор на наградите е ДСВ Роуд ЕООД с управител Яни Тотев, който е и лектор на конференцията.

Нека ви представим сега две от наградите: Безжична водоустойчива тонколона Bose  и Ваучер за уикенд за двама. Третата ще запазим като изненада за следващата седмица.

Ако искате към знанията, получени от лектори визионери, към контактите с бъдещи бизнес партньори да добавите и тръпката да тествате късмета си,
регистрирайте се още сега  ТУК.


За тези, които искат да слушат с приятели музика от смартфона си, избрахме продукт на Bose - една от водещите марки на пазара за тонколони и аудиоаксесоари. Bose Soundlink Revolve Black  е учудващо силен и изненадващо малък. Но „малкият“ има силен и кристален звук. Освен това звукът се чува от всички посоки и ако го поставите близо до стена, звукът ще се отразява в стаята и ще изпитате същото чувство, което сте почувствали на любимия си концерт. Водата също не го притеснява, защото моделът е с водоустойчив дизайн. Което дава възможност да се използва еднакво добре и на планина, и край морето. Късметлията ще го получи с подходяща за носене чантичка, за да осъществява безпроблемно пренасянето му до най-различни локации. Като екстра сме добавили и зареждаща станция като поставка за тонколоната.


Ваучерът за уикенд за двама позволява на спечелилия да зарадва любим човек и да избере романтично място за истински релакс.

Важно е да знаете, че ако бъде изтеглен участник в конференцията, който не присъства в залата, той губи наградата и следващият късметлия се търси сред останалите имена.

И накрая припомняме, че отстъпката за ранно записване от 15% можете да получите само до 22 септември, затова побързайте

да се запишете ТУК още сега!

<< Обратно към новините