Къде са вашите клиенти?

14.09.2019

Къде са вашите клиенти?

Имате ли онлайн проекти, които искате да развиете? Знаете ли как да бъдете винаги там, където са клиентите ви? На седмата Логистична бизнес конференция ще намерите отговора на тези и още много въпроси.

Датата е известна – 29 октомври 2019 г.  Денят е вторник, а в подготовката за събитието, ние, организаторите от Българска Транспортна Преса, влагаме много положителна енергия и стремеж да бъдем полезни на хората, които ще участват в нея.

Един от акцентите на конференцията е: Електронната търговия и веригата на доставки.

Свидетели сме как конкурентно напрежение между индустриите расте и все повече фирми продават своите продукти и услуги освен във физически магазини и в онлайн пространството. Но пазарната среда и там никак не е лесна и крие доста подводни камъни.

Как да сте винаги там, където са клиентите и как да направите пазаруването истинско клиентско изживяване – тайната на успеха ще ви разкрие Никола Илчев, създател и вдъхновител на  eCommerce Academy. Никола има богат опит в собствени и чужди онлайн проекти, както и значително влияние в развитието на екосистемата на електронните търговци в България. Силно вярва, че всеки бизнес трябва да бъде дигитален и се стреми да предостави полезна инфорамация и контакти на всеки, който е поел по пътя на електронната търговия.

Клиентско преживяване и умело налагане на продуктите са важни аспекти от електронната търговия. Ако искате да научите за да добрите практики на еMAG от Стефан Коларов, оперативен мениджър на eMAG България,

регистрирайте се още днес ТУК.

Собствениците на електронни магазини прехвърлят физическата дистрибуция се на куриерски фирми и 3PL  доставчици, а напоследък и на фулфилмънт складове и кол центрове. Как се справят те ще разберете от Веселин Стоянов, управител на Транспрес. Компанията започва дейността си с превоз на печатна преса, а в настоящия момент е логистичен лидер, покриващ широка гама от транспортни услуги с екип от над 400 професионалисти. Притежава и една от най-добрите IT инфраструктури и интелигентни логистични решения, а с най-новите си “зелени” композиции Транспрес постигна рекордно нисък разход на гориво от едва 16,7 л на 100 км с товар от 14 тона.

Независимо дали сте производител, дистрибутор, спедитор, търговец, IT специалист или консултант, вие трябва да познавате философията на онлайн продажбите. Защото вашите клиенти са и там. Как да бъдете успешни в онлайн пространството, е важно познание за всеки и ще можете да го получите на Логистичната бизнес конференция от добри практици.

Отстъпката от 15% за регистрация до 22 септември, можете да ползвате,

ако се регистрирате още днес ТУК.

<< Обратно към новините