НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. ЛОГИСТИКА! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Отворена е регистрацията за Логистичната бизнес конференция

06.09.2019

Отворена е регистрацията за Логистичната бизнес конференция

Ако направите ранно записване до 22 септември 2019 г., ще получите 15% отстъпка от таксата за участие. Конференцията ще се проведе на 29 октомври (вторник) в София Ивент Център.

Ако се чудите дали е важно да участвате в годишната среща на бизнеса от много сфери на индустрията, нека попитаме Илон Мъск. През юни големият иноватор и мечтател навърши 48 години и на въпроса какво смята да прави на рождения си ден, той заяви в Twitter: "Ще работя върху глобалната логистика на Tesla"...

Тази година темата на Логистичната бизнес конференция е:
Веригата на доставки: ТЕХНОЛОГИИ И ХОРА

[✕]


Лекторите ще акцентират върху 4 тематични секции:
1. Пътят на доставките: Безгранична креативност
2. Стратегии, сигурност и сътрудничество във веригата на доставки
3. Електронната търговия и веригата на доставки
4. Бизнес решения за управление на склада, парите и хората


С навлизането на дигитализацията в транспорта и логистиката веригите на доставки претърпяха пълна промяна. За да отговорят на постоянно променящото се търсене, логистичните фирми търсят най-добрите хора и най-подходящите технологии. Какво всъщност правят успешните мениджъри? Какво ще се случи в близко бъдеще в транспорта и складирането? Ка да увеличите продажбите и да угодите на клиентите?

Въпроси, въпроси, въпроси! Отговори – на годишния логистичен форум на 29 октомври!

За да сте сигурни, че няма да пропуснете срока с отстъпки, регистрирайте се още сега!

Регистрационна такса от 124 евро включва: участие в 4 панелни дискусии, посещение на изложбената част на форума, кафе-паузи, работен обяд, участие в томобола за награди.

Ако запишете освен себе си и други колеги от фирмата, имате 10% отстъпка за всеки следващ участник.


Повече подробности за Логистичната бизнес конференция, организирана от сп. ЛОГИСТИКА и неговия издател Българска Транспортна Преса, можете да научите от сайта на събитието conference.logistika.bg.

За включване като партньор на ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ 2019, моля свържете се с Илияна Балабанова на тел. 02 958 0031, 02 808 1848, 02 958 0030, моб. 0888 220 261 или на имейл: iliyana.balabanova@btp.bg.

<< Обратно към новините