Логистичният хъб на cargo-partner в Словения отваря врати

12.08.2019

Логистичният хъб на cargo-partner в Словения отваря врати

Австрийската логистична компания cargo-partner завърши в края на миналия месец изграждането на своя логистичен център в близост до летището в Любляна, Словения.

[✕]

Строителството на новото съоръжение бе изпълнено за 11 месеца, както бе планирано и сградата вече има всички необходими разрешения за нейното ползване. Оперативната работа в iLogistics centre, който е със складова площ от 25 000 кв.м, ще започне още този месец, а официалното му откриване е предвидено за септември 2019 г. Новата база е разположена на 20 минути от центъра на Любляна и има изход към магистралата А2.
В новия център, cargo-partner предлага дългосрочно и краткосрочно съхранение на стоки, както и пълен набор от услуги с добавена стойност като пикиране на поръчки, етикетиране, операции по крос-докинг, консолидация на пратки, многоканална дистрибуция, обработка на пратки за е-търговия и други услуги по договорна логистика. Складът разполага с 44 рампи за камиони и може да побере над 20 000 палети.

[✕]


склад за дребни части с площ 6 000 кв.м, както и 5000 кв.м зона за кросдокинг и блоково складиране. Допълнително има офис зона, разположена на 4000 кв.м, в която ще се помещава и ръководството на местния клон на компанията. „Новият iLogistics център е крайъгълен камък за cargo-partner в Словения, смята Виктор Кастелич, главен изпълнителен директор на словенското дружество на cargo-partner. - Сигурни сме, че това ще насърчи растежа ни не само в страната, но и в региона.“
Cargo-partner присъства в Словения от 1996 г. и в момента има над 100 служители в страната.

<< Обратно към новините