Scania представи гамата си за градски приложения

07.12.2017

Scania представи гамата си за градски приложения

Scania уверено навлезе в третата фаза от лансирането на новото поколение камиони за европейските пазари. Този път фокусът е насочен към товарните автомобили за градски приложения.

Вниманието е съсредоточено върху камионите, използвани за дистрибуция и транспортни операции в, около и между градовете, както и тези с комунално приложение - за събиране на отпадъци, общински и аварийни автомобили. Градската мобилност е от решаващо значение, за да позволи на съвременните градове да работят ефективно и да бъдат привлекателни и устойчиви.
 


„Като лидер в устойчивия транспорт, отправната ни точка е, че клиентите ни трябва да могат да се справят с предизвикателства като задръствания, безопасност, опазване на околната среда и създаване на цялостно по-икономични превозни средства, които в същото време предлагат привлекателни условия за работа с тях“, казва Александър Власкамп, старши вицепрезидент на Scania Trucks. „С внедряването на повече продукти и услуги, ние предоставяме по-пригодени, устойчиви и икономически ефективни автомобили, отколкото други производители за всяко изискване или нужда на клиента.“

Решенията за градски транспорт включват всичко, от дистрибуцията на стоки и събиране на отпадъци до усъвършенствани логистични системи с акцент върху устойчивостта и ефективността. Големите градове с много жители на малка площ са предизвикателство от гледна точка на разстоянията: много участници в пътното движение трябва да споделят едно и също пространство, без да влизат в конфликт помежду си. Освен това е необходимо автомобилите да бъдат устойчиви от всички гледни точки, като отговарят на типичните градски предизвикателства, като рентабилност, шум, екологични норми и натоварен трафик. Новата гама от камиони на Scania разширява значително възможностите за приложение в градски условия.

„Новите двигатели, кабини и допълнителните възможности позволяват на Scania да утвърди водещата си позиция в устойчивите решения за съвременните градове, а устойчивостта е от ключово значение за градовете по целия свят”, казва Александър Власкамп.

 

<< Обратно към новините