Три нови Scania P450 за Хидроминерал

17.11.2017

Три нови Scania P450 за Хидроминерал

Скания България достави три броя нови влекача Scania Р450 на Хидроминерал ООД. Това са първите товарни автомобили от шведската марка в автопарка на компанията.

Доставените влекачи Scania Р450 са оборудвани с най-малката спална кабина на марката – CP19N. Двигателите са 13-литрови, Евро 6, с мощност 450 к.с. Резервоарите за гориво са с вместимост 300 л. Оборудването на влекачите включва още олекотен алуминиев лафет, алуминиеви джанти на всички колела, окачване на задния мост с 4 въздушни възглавници, фабрична хидравлична система от Scania за работа с гондолни полуремаркета.

Влекачите са конфигурация с късо междуосие от 3550 мм. Благодарение на пакета от мерки за олекотяване собственото тегло на всеки от доставените влекачи с пълни резервоари за гориво и за хидравлично масло е едва 6950 кг.

Трите влекача са доставени в композиция с гондоли Schmitz Cargobull с алуминиевr кошове с обем 26,5 куб. м. Гондолите са оборудвани с алуминиеви джанти, брезентова покривна система Cramaro. Собственото тегло на всяка от тях е 5520 кг.

Хидроминерал ООД стартира своята дейност през март 2009 г. От създаването си фирмата се занимава с добив и производство на инертни материали за строителството. Чрез собствения си транспортен парк компанията осигурява на партньорите си надеждност в срока на доставките.

<< Обратно към новините