21. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2018. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2018 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

ДП Пристанищна инфраструктура с награда за постижение в сферата на ГИС

16.11.2017

ДП Пристанищна инфраструктура с награда за постижение в сферата на ГИС

На официална церемония бяха раздадени наградите за специални постижения в изграждането и въвеждането на Географски информационни системи.

[✕]

Те се връчваг по случай Световния ГИС Ден 2017 г., който се провежда за 19-ти път у нас по инициатива на ЕСРИ България – водеща компания в сферата на ГИС в България. Специална международна награда получи ДП „Пристанищна инфраструктура“ за внедряване на първата по рода си интегрирана информационна система за мониторинг на Черно море в реално време, който проект е отличен сред повече от 100 000 международни проекта в сферата на ГИС технологиите. Наградата бе връчена на Ангел Забуртов, директор на "Пристанищна инфраструктура" от Евгения Караджова, управител на ЕСРИ България.

В отделните категории награди получиха: МВР, Изпълнителната агенция по околна среда и Водоснабдяване и канализация ООД – Варна и др.

За 19-та поредна година организираният от ЕСРИ България Световен ГИС Ден у нас събира на едно място стотици представители на повече от 150 организации от централната и местната власт, бизнеса, неправителствените организации и академичната общност в България. Престижният форум се провежда с официалното партньорство и подкрепа на рекордните над 30 организации.

ЕСРИ България, създадена през 1995 г., е изключителен представител на ESRI Inc. за страната. В продължение на повече от 20 г. компанията реализира стратегически ГИС проекти в национален мащаб и в различни сфери на икономиката, включително кадастър, околна среда, инженерна инфраструктура, сигурност, здравеопазване, селско стопанство, образование и др. Компанията е официален организатор на Световния ГИС Ден в страната ни. ЕСРИ България е партньор на българските университети и член на авторитетни български и международни организации.

 

<< Обратно към новините