Инжконсулт и Sunward на българския пазар

15.05.2017

Инжконсулт и Sunward на българския пазар

От януари 2017 г. Инжконсулт е официален представител на водещия китайски производител Sunward Intelligent Equipment. Преговорите за дилърство и реалната работа със Sunward започват още през 2016 г. Sunward е сред 50-те глобални производители на строителна техника.

[✕]

Интересен факт за компанията Sunward е, че тя е основана през 1999 г. в Чангша от професор, който преподава в местния Технически университет. В компанията, притежаваща значителен брой патенти за иновации, голямо значение се отдава на качеството на производство, което отличава Sunward от много други посредствени производители в Китай.

Sunward разполага в Белгия европейски клон с десетки налични машини. В него се помещават шоурум, склад с широка гама и голямо количество от резервни части, както и център за обучение на оператори и сервизни специалисти. Всъщност много малко са китайските производители, които инвестират в Европа толкова много за развитието на продажбите си на произведени в Китай машини. Както се и очаква, предлаганите в Европа машини отговарят на всички изисквания на ЕС за безопасност и екологичност (сертификация за СЕ и двигатели по Етап IV). Всичко това, заедно с широката продуктова палитра, насочва Инконсулт към Sunward като надежден и перспективен партньор.

Повече подробности четете в новия брой на списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА за месец юни.
 

<< Обратно към новините