Без грешки в склада

06.04.2017

Без грешки в склада

Логистиката е критичното звено във всяка компания и трябва така да се настрои, че да работи без грешки. С тези думи на Бистра Карапанчева (на снимката), мениджър продажби в Баркод Системи България, в София бе открит последният от серията семинари на компанията на тема "Софтуерни решения за управление на дистрибуционни и производствени складове".

[✕]

Тя атрактивно представи възможността за управление на складови процеси чрез Accellos One WMS и Mobee WMS. За целта бяха разгледани всички процеси от складовата дейност - от постъпването на даден продукт в склада до натоварването му на камион и как те биват успешно обхванати от софтуерните платформи. С помощта на баркод терминали и етикетни принтери, тя демонстрира как бързо и лесно става заскладяването, набирането на поръчки и експедирането на стоките. Допълнителен плюс на програмите е, че чрез тях може да се види каква е производителността на всеки работник в склада.

Посетителите на семинара бяха подробно запознати от Весела Маданска с мобилните терминали, wi-fi предаватели, принтери и др. продукти, които предлага компанията на българския пазар.

Накрая Благой Лашев, търговски мениджър на фирмата, представи най-напредничавите технологии, използвани при работа в склада, като RFID тагове, автономни роботи, дронове, виртуална реалност и др.

Баркод Системи България е българо-великобританска фирма и е част от най-голямата група фирми, работещи в тази сфера в Централна и Източна Европа - IBCS Group. Българското дружество е партньорът с най-висок статус в България (Premier Solution Partner) на най-големия световен доставчик на мобилни и баркод технологии – Zebra Technologies.

<< Обратно към новините