21. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2018. Включете се с нови възможности в Интернет версията!  Абонирайте се още сега за 2018 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

Търговският регистър издаде "тайната" на министър Седларски

15.03.2017

Търговският регистър издаде

Новият изпълнителен директор на София тех парк се казва Асен Ненчев. Председател на съвета на директорите е Васил Караиванов, а зам.-председател е Натанаил Стефанов.

[✕]

33-годишният Асен Николаев Ненчев е от София, завършил е икономика и бизнес и магистратура по мениджмънт. Васил Караиванов е асистент в катедра "Икономика" на СУ "Св. Климент Охридски", в която преподава и министърът доц. Седларски. Натанаил Стефанов  преподава в маркетингови дисциплини в Софийския университет. Bпиcвaнeтo oщe нe e фaĸт, зaявлeниeтo в Търговския регистър e в пpoцec нa oбpaбoтĸа.

„В ръководството на парка влизат млади и амбициозни хора, които могат да управляват такива проекти и да вземат решения. Мениджмънтът вече е по-близко до стартъп общността", коментира служебният министър ден по-рано, но отказа да посочи имената им и препоръча на журналистите да следят вписването в Търговския регистър, за да разберат кои са. Министър Седларски твърди, че смяната на ръководството не е резултат от писмото на Ивайло Пенчев, единия от основателите на Уолтопия и инвеститор в парка, а е заради установени пропуски и мудна работа на досегашния управленски екип на парка. 

<< Обратно към новините