MAN TGE с акцент върху персонализацията

24.11.2016

MAN TGE с акцент върху персонализацията

За MAN Truck & Bus новия лекотоварен модел MAN TGE е в центъра на палитрата от разнообразни възможности за персонализация.

[✕]

Германският производител събра на едно място над 80 компании от Германия и съседните страни на семинар, на който обмениха идеи и дадоха насоки, които компанията да използва като основа за бъдещи модели за правене на бизнес. Новият MAN TGE идва напълно съобразени с нуждите на широк спектър от потребители. Въпреки това, основната му функция си остава възможността за лесна персонализация според спецификата и на най-претенциозните или необичайни и специализирани области - дали за линейки, ванове с хладилни товарни отделения или превозни средства, използвани за коренно различни транспортни цели.

Семинара за компании работещи в областта на персонализацията и трансформацията на ванове бе насочена към осигуряването на по-добро и успешно сътрудничество с крайните клиенти в бъдеще.

[✕]

„Проектирането на MAN TGE бе ориентирано към клиентите. Целта бе създаването на ван, който да бъде лесен за трансформация, нещо като персонализирано швейцарско ножче“, казва Рой Титце, директор на отдела за трансформации на ванове в MAN Truck & Bus.

„Всеизвестно е близкото сътрудничество на MAN с компаниите извършващи трансформации и резултатите са добри решения за крайния клиент, при това всеки път. При нас бързото и професионално обслужване е от съществено значение, тъй като изграждаме хладилни надстройки и създаването на среда с контролирана температура е специфичен процес. Често пъти специалистите на MAN ни сътрудничат при извършването на трансформации и изглежда с новия TGE ще имаме доста поводи да работим заедно, защото той е примамливо предложение за нашите клиенти“, казва Йоахим Крес, управляващ директор на Kress Fahrzeugbau GmbH, компания специализирана в извършването на трансформации и изграждането на хладилни надстройки.

Продажбите на новия MAN TGE ще започнат през март, производството през април, а първите доставки в Германия, Австрия, Швейцария и Холандия ще се осъществят през юни 2017 г. През есента на следващата година моделът ще се предлага и на други европейски пазари.

<< Обратно към новините