Регистрирайте се за 8. издание на Логистична Бизнес Конференция на 27.10.2020 г.!

Новият Crafter тръгна на европейско турне

07.11.2016

Новият Crafter тръгна на европейско турне

Новият Volkswagen Crafter тръгва на европейско турне. Целта е да се намерят най-добрите майстори във всяка страна, за да споделят какво ги тласка към съвършенството.

[✕]

Volkswagen Лекотоварни автомобили изпращат Международният ван на 2017 година новия Crafter на европейска обиколка в следващите 4 месеца, в които ще бъдат изминати 42 000 км в 30 държави при всякакви пътни и метеорологични условия. Новият Crafter е направен според нуждите и изискванията на своите разнообразни клиенти. Резултатът е практичен, икономичен и иновативен автомобил за всекидневна работа.

Турнето, наречено Crafter2Craftsmen започва в централата на Volkswagen Лекотоварни автомобили в Хановер. Първата спирка е кафетерията на 56-годишния Андреас Берндт, който смесва различни сортове кафе с особено внемание към обработката – печенето и варенето. Приготвяното от него кафе е прочуто извън пределите на Хановер, а в семейния бизнес вече са включени и двамата му сина – Фабиан на 27 години и Флеминг на 23.„Създадохме новия Crafter в тясно сътрудничество с целевите ни групи и отделихме специално внимание на качеството. Нашата цел сега с Crafter2Craftsmen да покажем как надеждният нов Crafter се вписва перфектно във всекидневната работа на най-добрите майстори“, казва Карстен Сас, ръководител на отдела за продажби на компанията в Германия.

[✕]

Следващите две спирки от турнето Crafter2Craftsmen са Франция и Испания. Повече информация за него може да намерите ТУК и ТУК.

Десислав Григоров

<< Обратно към новините