Отпечатвайте всички нужни етикети за транспорта и логистиката със специализираните принтери Brother.

World Transport Overseas отпразнува 15 години

13.04.2016

World Transport Overseas отпразнува 15 години

Със стилно тържество в хотел Маринела в София екипът на World Transport Overseas отпразнува своите 15 години. Събитието уважиха много клиенти и приятели на компанията, а за доброто настроение на гостите се погрижиха Ники Кънчев и група Легендите.

[✕]

Управителят на фирмата Николай Николов откри вечерта и благодари на всички партньори на WTO и на своя екип. Изпълнителният директор Светлин Пешев допълни, че първите 7 г. за компанията са били години на растеж. „Сега сме в юношеската възраст, която има своите предимства и недостатъци. За нас тя значи повече смелост, решителност и помъдряване“, заяви той. Пешев допълни, че компанията, като всяка рожба, е изисквала много безсънни нощи, тревоги и всеотдайност. WTO е лидер в морския групажен транспорт у нас, като предлага сервизи от и до всяка точка в света.

В деня на юбилея домакините се похвалиха и с откриването на две нови групажни линни от Южен Китай до Варна, които определиха като важни не само за Китай, но и за България. Те бяха категорични, че визията им за развитие не се е променила.

„Залагаме на няколко неща - качество, индивидуалните транспортни решения и пъстротата на портфолиото, което предлагаме. Имаме три насоки на развитие, на които ще заложим - обогатяване на сервизите, които предлагаме, както по отношение на целите контейнери, групажните и въздушния транспорт“, коментира Пешев.

Сред гостите бе Стефан Шарлопов и много други приятели и клиенти на WTO.

Подробности в бр. 4 на сп. Логистика

<< Обратно към новините

Галерия