Инжконсулт е официален дилър на Sany

29.03.2016

Инжконсулт е официален дилър на Sany

На предстоящото издание на bauma 2016 в Мюнхен от 11 до 17 април най-големият китайски производител на багери Sany ще представи 12 нови модела верижни багери. Официален дилър на китайският производител от тази година е Инжконсулт ЕООД.

[✕]

Премиерните модели, които ще бъдат представени на bauma 2016, са не само многобройни, но и покриват широк спектър. На щанда на Sany се очаква посетителите да видят:

• Три модела минибагери, чиито купол се завърта без да излиза от габарита на ходовата част: SY16, SY35 и SY50. Благодарение на късия радиус на завъртане на противотежестта и малките си размери, те са много маневрени и подходящи за работа в тесни пространства;
• Новият мощен колесен багер SY155W;
• Високопроизводителният челен товарач SW405, специално разработен за Европа и Северна Америка;
• Всички нови конвенционални продукти, включително бестселърите сред верижните багери SY55, SY75, SY135 и големите и средни машини, проектирани за работа в мини - SY215, SY245, SY365, SY500H.

Всичките 12 нови машини са оборудвани с дизелови двигатели, отговарящи на актуалните емисионни норми Етап IV на ЕС. Агрегатите използват система за рециркулация на изгорелите газове с охлаждане (EGR) и дизелов окислителен катализатор (DOC). Същевременно двигателят може да бъде настроен да работи в различни предварително зададени режими с цел оптимизиране разхода на гориво.

Новата хидравлична технология разработена от Sany, отчитаща работното натоварване, използва система за интелигентно управление DOMCS и така издига на ново ниво перфектната симбиозата между двигател и помпа, като повишава качеството на работата и намалява консумацията на гориво.

Всички нови машини на Sany, отговарящи на европейските норми и стандарти, ще се предлагат и в България. Официален дилър на китайският производител от тази година е Инжконсулт ЕООД.

Повече подробности четете в новия априлски брой на списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА.

<< Обратно към новините