Николай Станчев, Евромаркет Кари – на живо в „10 години – 10 смели решения“

03.12.2022

Николай Станчев, Евромаркет Кари –  на живо в „10 години – 10 смели решения“

Николай Станчев, изпълнителен директор на Евромаркет Кари АД, ще бъде наш събеседник в „10 години – 10 смели решения“ – поредица от видеоинтервюта, излъчвани на живо. Ако искате да ни видите и чуете, отбележете си датата – 7 декември 2022 от 16 часа.

 

Поредицата „10 години - 10 смели решения“ е проект на списание ЛОГИСТИКА и включва 10 видеоинтервюта с успешни и доказали се мениджъри. Разговорите се излъчват на живо в онлайн каналите на Българска Транспортна Преса във Facebook, LinkedIn и YouTube.

Николай Станчев работи в Евромаркет Груп над 17 години, а от 13 години ръководи и Евромаркет Кари. За него няма тайни в подемно-транспортната техника и цялостното оборудване на логистични центрове, както по отношение на техниката, така и по отношение на пазара. Той умее да обясни и най-сложното нещо ясно, кратко, точно и структурирано. Така че със сигурност е интересен и информативен събеседник.

С Николай Станчев ще разговаряме за смелите решения, които му се е наложило да взима както лично, така и като ръководител на Евромаркет Кари, за развитието на пазара досега и в бъдеще, за „модните“ тенденции при подемно-транспортната техника, стелажите и цялостното оборудване в склада, за това как се променят изискванията на клиентите, как се става лидер на пазара и, разбира се, за 30-годишнината от основаването на Евромаркет Груп и приноса на Евромаркет Кари.

7 декември 2022 г., 16 часа, на живо по 5 различни онлайн канала на Българска Транспортна Преса:
- във Facebook -
ЛОГИСТИКА, КАМИОНИ и Bulgarian Transport Press
- в LinkedIn
- в Youtube.

Видеопредаването се излъчва с подкрепата на Frotcom България.

<< Обратно към новините