Логистика.TV

ВИДЕО - Симеон Митев, БГСКЛАД: Имаме най-добрата информация за индустриалните имоти

Симеон Митев, създател и собственик на платформата БГСКЛАД, гостува във виртуалното студио на СРЕЩИ НА КАФЕ от Турция, а водещият Снежина Баджева се включи от Германия.

14.07.2021 

ВИДЕО - СРЕЩИ НА КАФЕ – Янислав Тотев, управител на DSV Road България: Мечтайте здраво!

Това е един откровен разговор между Снежина Баджева и Яни Тотев за човешките преживявания по време на резки промени; за развитието като мечта, свобода и непрекъснато търсене; за придобивания на компании, които обогатяват културата и начините на действие на екипите.

23.06.2021 

СРЕЩИ НА КАФЕ ВИДЕО – Румен Иванов, DHL Express България: Ще строим нов логистичен център

Разговорът между Снежина Баджева и Румен Иванов, проведен в Световния ден на пчелите, започна с асоциация, която водещата направи, сравнявайки голямото и добре организирано семейство на DHL с кошер, в който работят в синхрон и синергия повече от 380 000 служители в над 220 страни по света.

20.05.2021 

ВИДЕО - Христо Близнаков, СТАД: Тайната на успеха е в организацията и оптимизацията

Вместо с кафе Христо Близнаков ни изненада с чай в СРЕЩИ НА КАФЕ Live, на живо през Facebook страницата на списание ЛОГИСТИКА.

12.05.2021 

ВИДЕО - Олга Василевска, MW LOGISTICA: Пренасяме семейните ценности в бизнеса

В навечерието на Великден излъчихме СРЕЩИ НА КАФЕ Live от знакова точка за историята на MW LOGISTICA.

28.04.2021 

ВИДЕО - Зоран Лазороски, DB Schenker: Веригите на доставки откриха възможности за промяна

Точно в 16 ч на European Supply Chain Day, денят на отворените за логистиката врати, надникнахме в добрите практики на DB Schenker. Зоран Лазороски участва в Live поредицата СРЕЩИ НА КАФЕ.

18.04.2021 

ВИДЕО - Веселин Стоянов, Транспрес: Когато е горещо, екипът е на ход

Пилотният Live на СРЕЩИ НА КАФЕ бе излъчен на 10 март 2021 г. през Facebook страницата на списание ЛОГИСТИКА. Точно в 16:00 ч. бе даден старт на новия ни проект - срещи на живо с мениджъри с интересни бизнес истории и добри практики.

18.04.2021