Логистика.TV

Запазете си датата 11 октомври за Логистичното събитие на годината

10-а юбилейна Логистична бизнес конференция: ВЕРИГИТЕ НА ДОСТАВКИ: СМЕЛИТЕ РЕШЕНИЯ. Най-добрата конференция досега! Вижте нашата видеопокана

18.06.2022 

ВИДЕО – Йордан Арабаджиев и Николай Рашков: Европа все още не знае как да тълкува Пакет Мобилност

С Експертите от Съюза на международните превозвачи обсъдихме подробно двете „най-горещи“ теми от Пакет Мобилност – Директивата за командироването на водачите и задължението за връщане у дома на камионите на всеки 8 седмици, в сила съответно от 2-ри – 21-и февруари.

11.02.2022 

ВИДЕО - Георги Загоров, Турботракс България: Очакваме новите DAF XF, XG и XG+

Новото поколение камиони на DAF - моделите XF, XG и XG+, се очакват в България. От 4 януари клиентите на нидерландската марка ще могат да се запознаят на живо с тях.

16.12.2021 

ВИДЕО: Светлозар Бояджиев, Булавто: Има забавяне, поръчвайте по-рано

Кризата с коронавируса тотално разруши веригата на доставки с всякакви компоненти. Затова не е ясно кога ще се преодолее закъснениeто в производството на камиони.

10.12.2021 

Видео - DAF разработва водороден камион с ДВГ

DAF Hydrogen е влекач с двигател с вътрешно горене, който използва водород като гориво. Специалистите от DAF смятат, че този вариант може да намери сериозно приложение по пътя към екологичния и зелен транспорт, особено при транспорта с камиони на дълги разстояния.

02.11.2021 

ВИДЕО - Симеон Митев, БГСКЛАД: Имаме най-добрата информация за индустриалните имоти

Симеон Митев, създател и собственик на платформата БГСКЛАД, гостува във виртуалното студио на СРЕЩИ НА КАФЕ от Турция, а водещият Снежина Баджева се включи от Германия.

14.07.2021 

ВИДЕО - СРЕЩИ НА КАФЕ – Янислав Тотев, управител на DSV Road България: Мечтайте здраво!

Това е един откровен разговор между Снежина Баджева и Яни Тотев за човешките преживявания по време на резки промени; за развитието като мечта, свобода и непрекъснато търсене; за придобивания на компании, които обогатяват културата и начините на действие на екипите.

23.06.2021