Абонамент за електронни издания на БТП

Българска Транспортна Преса предлага на своите читатели възможността да четат сп. ЛОГИСТИКА, сп. КАМИОНИ и сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА на компютри и преносими устройства - като избрани отделни броеве или в рамките на годишен абонамент.

Ако сте запознати с достъпа до електронни издания, преминете направо към поръчване на списанията на БТП:
сп. ЛОГИСТИКА
сп. КАМИОНИ
сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА

Какво трябва да знаете, за да ползвате тази услуга?

1. Изданията са достъпни за закупуване през сайта biblio.bg - българска онлайн книжарница за електронни книги и списания. От него можете да пазарувате както след като се регистрирате, така и еднократно без регистрация. Сайтът предлага различни възможности за плащане, включително с директно въвеждане на карта, през ePay и други.

2. Електронните версии на списанията използват защита тип DRM (Digital Rights Management) на Adobe. За четене на издания с Adobe DRM е препоръчително да имате или да си направите регистрация (Adobe ID) на adobe.com - така ще можете да ги използвате на повече от един компютър или устройство.
Ако пропуснете активирането на Adobe Digital Editions (или друг избран софтуер) с вашата регистрация в adobe.com, има опасност да загубите закупените от вас издания.
Можете да създадете Adobe ID ТУК.

3. За да четете списанията и други издания, ви е необходим компютър/таблет с инсталиран софтуер за четене или четец на електронни книги. Такава програма е например Adobe Digital Editions, която е създадена специално за работа с DRM системата на Adobe за електронни книги. Тя ви позволява да преглеждате PDF и ePUB файлове.
Можете да изтеглите Adobe Digital Editions ТУК.
Вижте информация за други програми за сваляне и четене на електронни книги и списания ТУК.

<< Обратно към новините