ОБЯВИ

Покана за участие в търг на ЕКО България ЕАД

Покана за потвърждение на интерес за участие в търг на ЕКО България ЕАД за избор на купувач на 10 броя вагон-цистерни за превоз на втечнени въглеводородни газове.

27.11.2020 

Открийте виртуално нови служители

На 16 май между 11:00 и 17:00 часа, за пета поредна година, ще се проведат “Виртуални дни на кариерата”.

19.04.2019 

В логистиката винаги има място за фини настройки

В компанията Калоян работи от 10 години, минавайки през различни роли в областта на логистиката. Познава складирането и дистрибуцията и на терен, и като анализатор на процесите. Днес той е ръководител на голям логистичен екип. А когато човек премине през теорията и практиката в една компания, лесно намира правилните решения в работния си ден.

31.08.2018 

Специализирани курсове на Учебен център - НСБС през септември и октомври 2018 г.

Учебен център – НСБС организира за служители в спедиторски, логистични, транспортни и търговски фирми, занимаващи се с организация на доставките, през септември и октомври 2018 г. следните курсове:

16.08.2018 

JYSK търси проактивен и амбициозен лидер за позицията Мениджър Контролинг Логистични процеси (Development & Controlling Manager)

Основни отговорности на Мениджър Контролинг Логистични процеси в ЮСК: вътрешен контрол на процесите и IT системите, създаване, наблюдение и анализ на ключовите показатели за ефективност и оптимизация на процесите в центъра.