ОБЯВИ

JYSK търси проактивен и амбициозен лидер за позицията Мениджър Контролинг Логистични процеси (Development & Controlling Manager)

Основни отговорности на Мениджър Контролинг Логистични процеси в ЮСК: вътрешен контрол на процесите и IT системите, създаване, наблюдение и анализ на ключовите показатели за ефективност и оптимизация на процесите в центъра.

Още

Специализирани курсове на Учебен център - НСБС през юни 2018 г.

15.05.2018 

Учебен център – НСБС организира за служители в спедиторски, логистични, транспортни и търговски фирми, занимаващи се с организация на доставките, през юни 2018 г. следните курсове:

Още

Бизнесът трябва да следи внимателно глобалната търговия

14.05.2018 

Дигитализация, автоматизация и изкуствен интелект: поемаме управлението – това беше центърът на презентациите и дискусиите на Шестата конференция на Coface по управление на риска. Събитието събра в София Тех Парк мениджъри, предприемачи, финансисти, специалисти по оценка на риска и представители на държавни институции. Списание ЛОГИСТИКА бе медиен партньор на конференцията.

Още

Изградихме здрави мостове към бизнеса

04.04.2018 

Да разговаряш с декана на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ е интересно и зареждащо. Той говори разпалено и убедително. Гордее се с направеното от преподавателския екип на факултета и от факта, че студентите, които този екип подготвя, са най-предпочитани на пазара на труда, а стартовите им заплати са високи.

Още

Битка за милиардите на Евросъюза

04.04.2018 

По темата за политиката и логистиката все още витае разбирането, че двата процеса си влияят минимално. Когато обаче американският президент си мери ядреното копче с това на азиатски диктатор; когато една от най-големите европейски икономики напуска Единния пазар, а България поема председателството на ЕС, става ясно, че политиката има пряко отношение към случващото се в целия свят...

Още

Търсят се европари за транспорт след 2020 г.

04.04.2018 

Откъде могат да се вземат пари, с които да се финансира изграждането на пътната и жп Трансевропейската транспортна мрежа ТЕН-Т? На този въпрос се опита да отговори конференцията „Инвестиции на ЕС в транспорта – гръбнакът на европейската икономика – перспективи след 2020“. Присъстващите се обединиха около идеята, че ЕС трябва да намери подходящ инструмент за тази цел.

Още

Специализирани курсове на Учебен център - НСБС през април и май 2018 г.

19.03.2018 

Учебен център – НСБС организира за служители в спедиторски, логистични, транспортни и търговски фирми, занимаващи се с организация на доставките, през април и май 2018 г. следните курсове:

Още