ОБЯВИ

Открийте виртуално нови служители

19.04.2019 

На 16 май между 11:00 и 17:00 часа, за пета поредна година, ще се проведат “Виртуални дни на кариерата”.

Още

В логистиката винаги има място за фини настройки

31.08.2018 

В компанията Калоян работи от 10 години, минавайки през различни роли в областта на логистиката. Познава складирането и дистрибуцията и на терен, и като анализатор на процесите. Днес той е ръководител на голям логистичен екип. А когато човек премине през теорията и практиката в една компания, лесно намира правилните решения в работния си ден.

Още

Специализирани курсове на Учебен център - НСБС през септември и октомври 2018 г.

16.08.2018 

Учебен център – НСБС организира за служители в спедиторски, логистични, транспортни и търговски фирми, занимаващи се с организация на доставките, през септември и октомври 2018 г. следните курсове:

Още

JYSK търси проактивен и амбициозен лидер за позицията Мениджър Контролинг Логистични процеси (Development & Controlling Manager)

Основни отговорности на Мениджър Контролинг Логистични процеси в ЮСК: вътрешен контрол на процесите и IT системите, създаване, наблюдение и анализ на ключовите показатели за ефективност и оптимизация на процесите в центъра.

Още

Специализирани курсове на Учебен център - НСБС през юни 2018 г.

15.05.2018 

Учебен център – НСБС организира за служители в спедиторски, логистични, транспортни и търговски фирми, занимаващи се с организация на доставките, през юни 2018 г. следните курсове:

Още

Бизнесът трябва да следи внимателно глобалната търговия

14.05.2018 

Дигитализация, автоматизация и изкуствен интелект: поемаме управлението – това беше центърът на презентациите и дискусиите на Шестата конференция на Coface по управление на риска. Събитието събра в София Тех Парк мениджъри, предприемачи, финансисти, специалисти по оценка на риска и представители на държавни институции. Списание ЛОГИСТИКА бе медиен партньор на конференцията.

Още

Изградихме здрави мостове към бизнеса

04.04.2018 

Да разговаряш с декана на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ е интересно и зареждащо. Той говори разпалено и убедително. Гордее се с направеното от преподавателския екип на факултета и от факта, че студентите, които този екип подготвя, са най-предпочитани на пазара на труда, а стартовите им заплати са високи.

Още