Gebrüder Weiss България с нови локации и услуги

Логистичната компания добави четири нови логистични точки за обслужване на нейните клиенти – в Бургас, Свиленград, Варна и Пловдив, 80 нови служители имат нови перспективи за кариера.

30.11.2021 

И в Дания искат Covid сертификат от шофьорите при товарене

Датските работодатели имат право да искат от служителите си да представят сертификат за ваксинация срещу covid, или отрицателен резултат от covid тест. Датските компании могат да поискат такъв ковид сертификат и от своите посетители - включително шофьорите на тежкотоварни автомобили.

30.11.2021 

Волво Тракс България ще прави втори сервизен център в София

Инвестицията във втория собствен сервизен център в столицата ще бъде над 7 млн. лева. За последните шест години компанията влага над 20 млн. лева в развитие и разширяване на сервизната си мрежа в страната.

30.11.2021 

Тиймбилдингът, на който се роди новото мото на MW LOGISTICA

„Имаш решение!“ е послание към нашите клиенти, че ние и в добри, и в трудни дни сме с тях. Ние сме тяхното решение“ – казва мениджърът на компанията Олга Василевска.

30.11.2021 

UTA SmartConnect повишава прозрачността и ефективността на разходите

Новото телематично решение може да бъде използвано удобно с UTA One toll settlement device - устройство за заплащане на пътни такси. Детайлният преглед на флотата оптимизира комплексния контрол на веригите за доставка.

29.11.2021 

Камелия Славейкова получи престижна награда

Изпълнителният директор на Shell България Камелия Славейкова бе отличена със специална награда за 30 години лидерско присъствие на българския пазар в конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ 2021 г.

29.11.2021 

CTE Trailers България разширява склада си за резервни части

Независимо от пандемията и затрудненията в производството и доставките на ремаркета, един от сравнително младите играчи на пазара – фирма CTE Trailers, продължава своето развитие и плановете си за разширение.

29.11.2021