АББ партнира с Ericsson за оптимизиране на управлението на облачни центрове за данни

АББ подписа стратегическо партньорство с Ericsson, за да предостави автоматизационна платформа тип „от край до край“, която ще оптимизира физическите и виртуалните ресурси в центрове за данни и оператори на облачни технологии.

Още

АПИ: Шофьорите да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия и да спазват въведените ограничения

Шофьорите, на които им предстои пътуване е необходимо да тръгват на път с автомобили подготвени за зимни условия, да карат със скорост, съобразена с метеорологичните условия, и да спазват въведените ограничения. Прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология към БАН за 6 март е за превалявания от сняг над по-голямата част от страната.

Още

Повече сухопътни товари благодарение на TC Connect

Честност, опит и развитие са трите важни фактора, които носят успех на испанския логистичен гигант Carreras. Към това обаче трябва да се добавят и добрите връзки и контакти. Carreras си партнира успешно от много години с борсата TimoCom. Сега интерфейса TC Connect предлага още възможности за успешни връзки и варианти.

Още

Продават се петте полуремаркета на отбора от Формула 1 Catheram

Започна разпродажбата на имуществото на фалиралия отбор от Формула 1 Catheram. Сред предложените на търг активи на тима са и петте полуремаркета, които служеха за превоз на оборудването и автомобилите за европейските състезания от шампионата.

Още

АПИ препоръчва винетки да се купуват единствено от официалните дистрибутори

Агенция Пътна инфраструктура предаде на Главна дирекция Национална полиция, ГД Гранична полиция и на Агенция Митници списък с идентификационните номера на винетките, които бяха откраднати от сградата на Областно пътно управление – Хасково. Стикерите са предимно от категориите К 1 и К 2 – за тежкотоварни превозни средства и автобуси.

Още

Облекчени процедури при строителството на мрежи за бърз интернет и мобилни комуникации

Облекчени процедури при изграждане на високоскоростни електронни съобщителни мрежи, предвижда приетата от Министерски съвет Актуализирана политика в областта на електронните съобщения на Република България 2015-2018 г. Документът определя правила за ефективно ползване на честотния ресурс и създаване на възможности за споделено използване на радиочестотния спектър.

Още

София: Въвежда се временна организация на движението по бул. Черни връх

Въвежда се временна организация на движението при разширение на метрото по бул. Черни връх от ул. Елин връх до ул. Тодор Каблешков, съобщи пресцентъра на Столична община. Въвежда се и временна организация на движението на кръстовище ул. Атанас Дуков – бул. Черни връх заради изграждане на водопровод и канал.

Още