Нови подобрения в Salesforce CRM

Новата версия на продукта на Salesforce.com вече е факт за всичките над 200 000 клиента по света, включително и в България. Salesoforce.com е една от най-иновативните компании в света и според независими анализатори е класирана като №1 в почти всички CRM сечения.

Още

euroShell Card e оторизиран метод за заплащане на новата пътна такса в Белгия

От 1 април 2016 г. заплащането на пътна такса в Белгия ще премине от настоящата евровинетка към система за сателитно проследяване Viapass посредством бордово устройство. Пътната такса вече ще се дължи от превозните средства над 3,5 тона, а не както досега – само от тези над 12 тона.

Още

4 специализирани влекача MAN за М-ГАЗ ЕООД

MVB Truck&Bus Bulgaria AD, официален вносител на MAN Truck & Bus достави в края на месец ноември 4 специализирани влекача МАN TGX 18.480 4x2 BLS Евро-5 на фирма М-ГАЗ ЕООД от Русе. Фирмата е основана през 2006 г. и е специализирана в изграждането на метан станции в България.

Още

ПИМК попълни автопарка си с 30 нови Iveco Trakker Евро-6

Новото партньорство на Ивеко с най‐голямото в България дружество за международен транспорт и спедиция ПИМК бе затвърдено с покупката на 30 броя нови Iveco Trakker AD410T45, оборудвани със самосвални надстройки Gervasi с обем 18 куб. м.

Още

Създаваме обща програма за инфраструктурните проекти с Китай

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и министърът на транспорта на КНР Ян Чуантан създават обща програма за инфраструктурните проекти.

Още

Transics ще оборудва целия автопарк на Дискордиа

Transics International, доставчик на цялостни решения за управление на камиони, шофьори, ремаркета, товари и подизпълнители, ще оборудва целия автопарк на Дискордиа, български доставчик на услуги в областта на международния транспорт, със своите усъвършенствани решения за управление на автопарка (FMS). Така Transics още повече ще разшири присъствието си на европейския пазар.

Още

Хайди Зенгер-Вайс - първата жена в Залата на славата на логистиката

Австрийската гранд дама на логистиката получи сертификат за членство в Залата на славата на логистиката от Федералното министерство на транспорта, под аплодисментите на 150 официални гости. Хайди Зенгер-Вайс, член на Надзорния съвет и съдружник в доставчика на логистични услуги Gebrüder Weiss, е първата жена, удостоена с това почетно отличие.

Още