Opel Vivaro – приятен и лек за управление

В края на юни Opel организира драйв тестове около Франкфурт на най-успешния си лекотоварен модел Vivaro. В красивата среда около бреговете на почти придошлия Рейн по магистрала и по междуградски пътища този елегантен автомобил демонстрира функционалност, мощност, удобство и гъвкавост

Още

Хидробетон ускорява доставките с нова база

В индустриален и логистичен парк – Бургас заработи първата производствена база. Тя е собственост на Хидробетон, фирма, която се занимава с производство на бетон, бетонови смеси и циментови замазки, транспортиране до обекта и полагане с бетонопомпи.

Още

Откриват още 1,3 км метро в края на юли

Още една метростанция и 1,3 км нови метролинии ще бъдат пуснати в експлоатация до края на месец юли. Това каза министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски по време на инспекция на проекта за разширение на втория метродиаметър.

Още

Български пощи с услуга за митническо представителство

От 1 юли 2016 г. влиза в сила „Инструкция за митническо оформяне на международни пощенски пратки“, подписана между Български пощи ЕАД и Агенция „Митници”.

Още

Забрани за движение в Македония

Забрани за движение на тежкотоварни превозни средства по пътищата в Бившата югославска република Македония.

Още

Опашки от тирове на ГКПП Капитан Андреево, Лесово, Дунав мост Русе и Видин

5 км опашка от камиони на ГКПП Капитан Андреево

Още

GEFCO България с ръст в оборота за 2015 г.

Филиалът на Група GEFCO - GEFCO България генерира оборот от 23,59 милиона евро през 2015 г., което е повишение с 9,3% в сравнение с 2014 г.

Още