Нов блок влак между Базел и Ротердам

От понеделник 3 октомври тръгва блок влака Schweizerzug, който ще се движи 3 пъти седмично между холандското пристанище Ротердам и Френкендор, намиращ се близо до Базел, Швейцария.

Още

Фалитът на Hanjin с негативни последици за The Alliance

Консултантската компания Drewry е анализирала последиците върху The Alliance от оттеглянето от пазара на Hanjin Shipping.

Още

Кока-Кола ХБК с нови цели за устойчиво развитие

Седемте нови цели, които компанията планира да изпълни до 2020 г., са насочени към намаляване на въздействието върху околната среда, подобряване ефективността на производството и развитието на общностите и работа в подкрепа на 17-те глобални цели за устойчиво развитие на ООН.

Още

DHL Express представи годишната актуализация на цените

Актуализацията ще влезе в сила от 1 януари 2017 година.

Още

Kuehne + Nagel въвежда платформата TRANSPOREON

Kuehne + Nagel и TRANSPOREON Group, оператор на водещата облачно-базирана мрежа за електронна логистика, сключиха споразумение за партньорство с цел въвеждане на високо-ефективна цифрова платформа за сътрудничество с FTL и LTL превозвачи.

Още

Прозрачността на имотния пазар ще увеличи инвестициите

Липсата на единен стандарт при оценките на недвижими имоти е сред действително сериозните теми за бизнеса в страната. Това води до различни интерпретации, а в някои случаи дори може да изкриви резултатите от оценяването, казва Михаела Лашова, изпълнителнен директор на Forton/Cushman&Wakefield и посланик на RICS за Югоизточна Европа.

Още

InnoTrans 2016 събра над 144 хил. железопътни ентусиасти

Най-голямото изложение за железопътни технологии се провежда на всеки две години в Берлин.

Още